Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren en de bezoekeraantallen te meten

U kunt uw privacy garanderen door naar deze pagina te gaan

Praktijk voor psychotherapie, Hans Bakker

De praktijk en de therapeut

Even voorstellen:

Ik ben geregistreerd als psychotherapeut, relatie-en gezinstherapeut en als gespecialiseerd groepstherapeut. Ik werk het meest met mensen die het gevoel hebben te zeer vast te zitten in bepaalde patronen die niet meer goed genoeg werken voor ze en daar verandering in willen. Ik werk vanuit verschillende kaders omdat ervaring leert dat soms het een en soms het ander beter aansluit in de praktijk.

 

De praktijk:

De praktijk is gevestigd in het gebouw de ' Bedrijvige bij'. Dit is een voormalig kantoorgebouw van de Honig. In het gebouw zijn uiteenlopende bedrijven gevestigd, waaronder ook enkele andere hulpverleners uit de geestelijke gezondheidszorg gevestigd met wie ik samenwerk. Per 1 januari 2022 zal ik ook in Amsterdam werken op de donderdagmiddag. Zie praktijk 'aan het Molenpad' : https://praktijkaanhetmolenpad.nl/ . De bedoeling is dat de praktijk eind 2022 volledig verhuisd zal zijn naar Amsterdam.

Verder is het zo zijn dat ik soms voor een maand in het buitenland ben en vanuit daar online therapie zal geven. Ik ben dan gewoon te bereiken. 

De praktijk is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00. Wanneer ik de telefoon niet kan aannemen kunt u de voicemail inspreken. Ik zal u dan terugbellen.

Verder heb ik een contract met een adminstratief dienstverlener die mij helpt met niet-cliënt gebonden taken.