Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren en de bezoekeraantallen te meten

U kunt uw privacy garanderen door naar deze pagina te gaan

Praktijk voor psychotherapie, Hans Bakker

Aanmelding

Voor een aanmelding kunt u mij bellen (zie contact). Wanneer ik niet kan opnemen zal ik u terugbellen. In het eerste gesprek kan ik u het een en ander uitleggen over de aanmelding en kan ik samen met u bespreken of uw vraag past bij de zorg die ik u kan bieden. 

- Voor een aanmelding is nodig dat u wordt verwezen door uw huisarts. Deze kan dan in overleg met u een verwijsbrief opstellen aan mij te overhandigen. Wanneer u de verwijsbrief niet mee hebt in het eerste gesprek zal ik geen andere afspraak met u plannen voordat ik de verwijsbrief heb. Naast de verwijsbrief heb ik dan vervolgens wat andere persoonsgegevens nodig van u die ik u in het eerste gesprek zal vragen. Voor een aanmelding voor jeugd geldt tegenwoordig dat dit het beste kan via de gemeente. Ik kan u hier meer informatie over geven als u wilt

- Gezien het feit dat ik werk zonder contracten met verzekeraars, is het verstandig dat we in de aanmelding ook de financiële kant van het de behandeling bespreken, zodat u zo snel mogelijk weet waar u precies aan toe bent.

- Voor de behandeling kan ik u vragen naar een uitgeschreven levensgeschiedenis. Dit kan helpen om mogelijke achtergronden van uw problematiek samen met u te gaan begrijpen in de behandeling.